voetbalzone

Update: 'Real Madrid verhoogt bod op doelman, transfer lijkt nabij'

Erik van Dam16 jul 2015, 20:51
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2015, 20:51
Advertentie

Espanyol dwingt Real Madrid vooralsnog om tot het uiterste te gaan inzake Kiko Casilla, maar de transfer zal vast en zeker doorgaan. Dat voorspelt Sergio González, de trainer van de doelman in Barcelona. Sergio werkt nu een jaar samen met Casilla en denkt dat het ondoenlijk is om zijn keeper de transfer naar de Koninklijke door de neus te boren.

voetbalzone

“Kiko is een echte professional. Hij werkt gewoon hard en heeft me niet gevraagd om het werk neer te mogen leggen. Hij doet vol enthousiasme mee”, zegt Sergio tevreden. “Anderen zouden geprobeerd hebben hun vertrek te forceren, maar hij niet. Hij houdt zichzelf scherp en is van grote waarde voor ons. Al is duidelijk dat Real Madrid voor hem een unieke kans is”, geeft Sergio grif toe.

“Tegen zo’n club, die tot de elite behoort, kan hij geen ‘nee’ zeggen. Dan zeg je met je ogen dicht gewoon dat je het doet”, denkt Sergio. Casilla kwam in de jeugdopleiding al uit voor Real Madrid, maar kwam niet verder dan vijf optredens voor de reserves. Hij maakte als prof zijn debuut bij Espanyol en keepte inmiddels al 115 wedstrijden voor de tweede club van Barcelona.

Update 16 juli 20.52 uur - 'Real Madrid verhoogt bod op doelman, transfer lijkt nabij'
Volgens AS is het een kwestie van tijd voordat Kiko Casilla de overstap zal maken van Espanyol naar Real Madrid. Het dagblad heeft begrepen dat Real zijn eerste bod donderdagmiddag heeft verhoogd en dat Casilla bij Espanyol-voorzitter Joan Collet heeft aangegeven dat hij absoluut naar de Koninklijke wil verkassen. De onderhandelingen zouden inmiddels spoedig verlopen. Het is nog niet bekend of Marco Asensio als onderdeel van de deal op huurbasis naar Espanyol zal gaan.

Bezig met laden …