voetbalzone

Update: Real Mallorca legt De Guzman voor drie seizoenen vast

Erik van Dam27 jul 2010, 14:09
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2010, 14:09
Advertentie

Jonathan De Guzman zal dinsdag een contract voor drie seizoenen ondertekenen bij Real Mallorca. Zaakwaarnemer Jan de Visser heeft dat bevestigd aan NUsport. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over Feyenoord en zal dus met een meerjarig contract zijn opwachting maken in de Primera División.

/

Eerder op de dag wenste trainer Michael Laudrup nog niet in te gaan op de naderende komst van de Canadees. “Ik praat liever niet over spelers, zeker niet als nog niet alles is afgewikkeld”, hield de Deense oefenmeester zich nog op de vlakte. “Bovendien is het verstandiger om niets te zeggen gezien onze financiële situatie.”

Zowel Voetbal International als NUsport melden inmiddels dat de overgang rond is. De Guzman zou de eerste zomerse versterking kunnen zijn voor de Spanjaarden, die vorig seizoen als vijfde eindigden in de competitie. Europees voetbal zit er helaas niet in voor de club of De Guzman; het Europa League-ticket werd door de financiële problemen aan Villarrreal verstrekt.

Update 14:09 uur - Real Mallorca legt De Guzman voor drie seizoenen vast
Real Mallorca heeft de komst van Jonathan De Guzman via haar officiële clubwebsite bevestigd. De eilandbewoners maken melding van een driejarig contract met de Canadese middenvelder, die vijf jaar in dienst stond van Feyenoord. Hij kwam in zijn Rotterdamse jaren tot 109 officiële optredens voor de Stadionclub, en scoorde daarin 23 keer. Hij zag het niet zitten om zijn aflopende contract te verlengen en wachtte op een nieuwe uitdaging. In de nummer vijf van de Primera División heeft hij die nu gevonden.

Bezig met laden …