voetbalzone

Update: Reina tekent en krijgt rugnummer 23 bij Bayern München

Thijs Post08 aug 2014, 16:24
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2014, 16:24
Advertentie

José Manuel Reina zet vrijdag zijn handtekening onder een driejarig contract bij Bayern München. De 31-jarige sluitpost heeft donderdag met goed gevolg een medische keuring afgelegd en dus mag hij zich al bijna speler van der Rekordmeister noemen. Reina, die op een dood spoor zat bij Liverpool, is blij met zijn kans bij een van de grootste clubs ter wereld.

voetbalzone

“Ik ben dolblij dat ik bij een van de grootste clubs ter wereld mag spelen”, laat Reina optekenen via de officiële kanalen van zijn nieuwe vereniging. Ook vanuit het bestuur van Bayern München klinken opgetogen geluiden. “Trainer Josep Guardiola wilde een keeper die net als Manuel Neuer goed is in het meevoetballen. Het is niet eenvoudig om iemand met zijn ervaring en kwaliteiten te vinden, die zich wil schikken in een rol op het tweede plan”, aldus directeur Karl-Heinz Rummenigge.

Reina zelf, die in het verleden werkzaam was bij achtereenvolgens Barcelona, Villarreal, Liverpool en Napoli, heeft maar een doel. “Ik ben gekomen om zo veel mogelijk prijzen te pakken”, klinkt het uit de mond van de 32-voudig international van Spanje.

Update 8 augustus 16.24 uur - Reina tekent en krijgt rugnummer 23 bij Bayern München
Alles is in kannen en kruiken: José Manuel Reina mag zich speler van Bayern München noemen. De doelman heeft vrijdag zijn transfer naar de Duitse recordkampioen afgerond en tekende een contract voor drie seizoenen. Reina, die is overgenomen van Liverpool, gaat bij Bayern spelen met rugnummer 23.


Bezig met laden …