voetbalzone

Update: Ricky Kruys traint mee met Volendam van vader en trainer Gert

Thijs Post20 jan 2011, 16:40
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2011, 16:40
Advertentie

FC Volendam heeft besloten af te zien van de diensten van Marvin Hasselbaink. De oud-Ajacied, die vorig seizoen speelde bij Almere City, is door de technische staf van de Noord-Hollanders gewogen en te licht bevonden. Dat laat trainer Gert Kruys weten aan het Noordhollands Dagblad.

/

De 22-jarige aanvaller trainde een paar weken mee bij de club uit de Jupiler League en mocht mee op trainingskamp naar het Turkse Belek. Kruys en de overige stafleden zagen in hem geen versterking voor de huidige selectie.

Hasselbaink speelde tot 2009 in de jeugd van Ajax, maar haalde het eerste elftal niet. Vorig seizoen speelde de voorhoedespeler voor Almere City, waar hij in vijf competitieduels speelminuten kreeg. Hasselbaink is transfervrij, waardoor hij direct aan de selectie toegevoegd had kunnen worden.

Update 17.39 uur - Ricky Kruys traint mee met Volendam van vader en trainer Gert
Donderdag stond er een opvallende verschijning op het trainingsveld van FC Volendam: Ricky Kruys, zoon van trainer Gert Kruys, deed mee aan de oefensessie. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Kruys junior traint mee met de Noord-Hollanders ondanks het feit dat zijn club Malmö al is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De middenvelder ‘heeft echter zijn redenen om niet in Zweden, maar in Volendam op het veld te staan’.

Bezig met laden …