voetbalzone

Update: Ronaldinho gaat voor twee jaar bij Querétaro aan de slag

Gijs Freriks06 sep 2014, 09:10
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2014, 09:10
Advertentie

Ronaldinho lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. La Afícion schrijft vrijdag dat de aanvaller dicht bij een akkoord over een tweejarig contract is met Querétaro. De Gallos Blancos staan na zeven wedstrijden op de achtste positie in de Apertura van Mexico.

voetbalzone

De 34-jarige Ronaldinho arriveerde eerder deze week met zijn zaakwaarnemer in Mexico-Stad om een seminar te geven voor de Carlos Slim Foundation en onderhandelde vervolgens ook met Querétaro. Die vereniging moet overigens nog wel een buitenlandse speler zien te lozen, want er mogen er maar vijf onder contract staan.

De kans is aanwezig dat Ronaldinho vrijdagavond nog wordt gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van Querétaro. De Braziliaan liet eind juli zijn contract bij Atlético Mineiro ontbinden en werd sindsdien met tal van clubs in verband gebracht. De Engelse dreumes Basingstoke Town legde de stervoetballer donderdag nog een contractaanbieding voor.

Update 6 september 09.10 uur - Ronaldinho gaat voor twee jaar bij Querétaro aan de slag
Ronaldinho gaat in Mexico aan de slag. De 34-jarige aanvallende middenvelder heeft zich voor twee jaar aan Querétaro verbonden. De Braziliaanse technicus gaat rugnummer 49 dragen. “Ik heb in Mexico altijd heel veel liefde van de mensen ontvangen. Ik kijk er erg naar uit om het shirt van Querétaro te dragen”, liet Ronaldinho weten. Chennai Titans en Basingstoke Town hoopten ook op zijn komst.

Bezig met laden …