voetbalzone

Update: Ronaldinho heeft verklaring voor eigen zelfbevredigingsvideo

Erik van Dam25 nov 2011, 16:15
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2011, 16:15
Advertentie

In Brazilië domineert Ronaldinho sinds kort het nieuws. De voormalig Wereldvoetballer van het Jaar wordt verguisd, nu er op YouTube een video is opgedoken van de aanvaller die zichzelf bevredigt. Menig Braziliaan spreekt er schande van, anderen kunnen de humor er wel van inzien. Op YouTube vindt de video echter sowieso gretig aftrek.

/

Volgens diverse berichten werd de video enkele dagen geleden geüpload, maar al snel weer van de site gehaald vanwege de inhoud. Het bleek echter te laat, want menig gebruiker had het filmpje reeds gekopieerd en dus dook het vanzelf weer op. Toen Ronaldinho's trainer, Vanderlei Luxemburgo, donderdag gevraagd werd naar de beelden, antwoordde hij laconiek.

“Mag ik een wedervraag stellen? Wie heeft de video allemaal gezien? En... hoe groot?”, sprak de trainer, tot hilariteit van de aanwezigen in de persruimte. Ronaldinho's broer en zaakwaarnemer, Roberto Assis, heeft aangegeven dat privé-bezigheden nu eenmaal privé zijn en dat er niets tegen gedaan kan worden. “Dit is inbreuk op de privacy. We hebben hier advocaten en Flamengo heeft ze ook, dus we zullen juridische stappen ondernemen.”

Update 25 november 17:15 uur - Ronaldinho heeft verklaring voor zelfbevredigingsvideo
Ronaldinho heeft vrijdag de politie ingeschakeld om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor een op het internet verschenen zelfbevredigingsvideo. De persoon op de beelden lijkt verdacht veel op de spelmaker van Flamengo, maar de hoofdrolspeler ontkent enige betrokkenheid. Ronaldinho beweert dat zijn website afgelopen woensdag gehackt is. "Dat is wel heel toevallig."

Bezig met laden …