voetbalzone

Update: Rosenberg keert terug op bekende grond bij Malmö FF

Bart Kruyt03 feb 2014, 16:37
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2014, 16:37
Advertentie

West Bromwich Albion heeft een punt gezet achter de teleurstellende samenwerking met Markus Rosenberg. De aanvaller speelde in totaal 33 officiële wedstrijden voor de club, maar wist daarin geen enkele keer te scoren. In de transferperiode wist hij geen nieuwe werkgever te vinden, waardoor WBA nu heeft besloten om Rosenberg transfervrij te laten gaan.

voetbalzone

The Baggies maken op de website van de club bekend dat het contract van Rosenberg is ontbonden. "We bedanken hem voor zijn werk in de afgelopen achttien maanden en wensen hem veel succes voor de toekomst", schrijft WBA in een statement. De 31-jarige Rosenberg schijnt terug te keren naar Zweden: Malmö FF wil hem graag hebben.

Rosenberg heeft al een verleden bij Malmö en verliet deze club in 2005 om voor Ajax te gaan spelen. In het shirt van de Amsterdammers kwam hij tot 40 competitiewedstrijden en 12 doelpunten en via Werder Bremen kwam hij in de zomer van 2012 in Engeland terecht. De supporters van WBA zullen Rosenberg vermoedelijk echter snel vergeten.

Update 3 februari 17.37 uur - Rosenberg keert terug op bekende grond bij Malmö FF
Daags nadat West Bromwich Albion besloot het contract van Markus Rosenberg te ontbinden, heeft de aanvaller een verbintenis voor drie jaar getekend bij Malmö FF. Bij die club begon de spits in 2001 zijn profloopbaan. In de zomer van 2005 vertrok hij uit zijn vaderland om aan de slag te gaan bij Ajax. Daarna stond hij onder contract bij Werder Bremen en West Brom.

Bezig met laden …