voetbalzone

Update: Ruiz hervat training en lijkt strijd om JC Schaal te halen

Thijs Post28 jul 2011, 12:36
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2011, 12:36
Advertentie

Zaterdag is een belangrijke dag voor FC Twente: nieuwbakken hoofdtrainer Co Adriaanse kan met zijn ploeg de eerste prijs van het seizoen binnenslepen. In de Amsterdam ArenA treden de Tukkers aan tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Twente moet het mogelijk doen zonder Bryan Ruiz, Nacer Chadli en Willem Janssen.

/

Het drietal deed dinsdag ook al niet mee in de voorronde van de Champions League tegen FC Vaslui uit Roemenië. Die wedstrijd wonnen de Enschedeërs wel; door twee doelpunten van Marc Janko werd het 2-0.

Ruiz heeft problemen met zijn bovenbeen, Chadli kampt met knieproblemen terwijl aanwinst Janssen griep heeft. “Als die koorts maar zakt, dan kan ik weer aansluiten, want ik wil er zaterdag heel graag bij zijn”, laat Janssen weten aan TC/Tubantia.

Update 28 juli 12:36 uur - Ruiz hervat training en lijkt strijd om JC Schaal te halen
Bryan Ruiz ontbrak tegen FC Vaslui, maar lijkt de strijd om de Johan Cruijff Schaal te gaan halen. De aanvaller is hersteld van zijn bovenbeenblessure en hervatte donderdag de training, zo meldt De Telegraaf. Nacer Chadli (knie) en Willem Janssen (keelontsteking) trainen vandaag nog niet mee en zijn zeer twijfelachtig voor de wedstrijd van zaterdag.

Bezig met laden …