voetbalzone

Update: Ruiz 'verslagen' door tragische dood ploeggenoot

Bart Kruyt24 jun 2011, 07:50
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2011, 07:50
Advertentie

Costa Rica rouwt om de plotselinge dood van Dennis Marshall. De verdediger, die afgelopen zaterdag nog trefzeker was voor zijn ploeg op de Gold Cup tegen Honduras, is donderdag om het leven gekomen bij een ernstig auto-ongeluk. De Costa Ricaanse voetbalbond bevestigt de dood van Marshall op de officiële website.

De FCF doet geen mededelingen over de oorzaak van de dood van de negentienvoudig international, maar regionale media hebben inmiddels begrepen dat Marshall met zijn auto op de verkeerde weghelft terechtkwam en botste met een vrachtwagen. Naast de mandekker overleed ook een andere passagier, maar zijn identiteit is nog onbekend.

De 25-jarige Marshall speelde sinds anderhalf jaar in Europa: hij stond onder contract bij het Deense Aalborg, waarvoor hij in het afgelopen seizoen zeventien competitiewedstrijden speelde. Marshall was niet geselecteerd voor de Copa America en vierde daarom vakantie in zijn thuisland. Het is niet bekend of Costa Rica eraan denkt om af te zien van deelname aan de Copa.

Update 07:50 uur - Ruiz 'verslagen' door tragische dood ploeggenoot
Bryan Ruiz heeft op zijn persoonlijke website de nabestaanden van Dennis Marshall gecondoleerd. "Ik ben erg verslagen", schreef de Costa Ricaan. "Dennis was een goede vriend en een mooi persoon: altijd vrolijk, altijd vriendelijk. Ik heb persoonlijk veel met hem gesproken om onze ervaring te delen met de andere internationals. Hij zou heel ver komen, want Dennis had veel kwaliteiten. Ik weet dat hij in de hemel terecht zal komen bij God."

Bezig met laden …