voetbalzone

Update: Rutten tekent voor één seizoen in Verenigde Arabische Emiraten

Thijs Post09 mei 2016, 11:04
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2016, 11:04
Advertentie

Fred Rutten heeft een nieuwe baan gevonden. De trainer gaat zoals verwacht aan de slag bij Al-Shabab en tekent volgens het Algemeen Dagblad een contract voor een jaar. Verschillende Arabische media meldden vorige week maandag al dat Rutten naar de club uit Dubai zou gaan.

/

De 53-jarige oefenmeester was in het verleden hoofdcoach bij FC Twente, Schalke 04, PSV, Vitesse en Feyenoord. Bij die laatste club vertrok hij in mei 2015. Rutten zit volgens The National zondag op de tribune om zijn nieuwe club aan het werk te zien.

Bij Al Shabab wordt hij de opvolger van de Braziliaan Caio Júnior. De eerste Nederlandse hoofdtrainer bij Al Shabab, zevenvoudig landskampioen van de Verenigde Arabische Emiraten, is Rutten niet. In het seizoen 1999/00 was Rinus Israel coach van de vereniging.

Update 9 mei 11.10 uur - Rutten tekent voor één seizoen in Verenigde Arabische Emiraten
Fred Rutten is de nieuwe hoofdtrainer van Al-Shabab. De club uit Dubai maakt officieel bekend dat de Nederlander voor één seizoen heeft getekend. Huub Stevens zou eerder ook in beeld zijn geweest bij de huidige nummer vijf van de Liga van de Verenigde Arabische Emiraten.


Bezig met laden …