voetbalzone

Update: Santos hakt knoop door en doet Van der Vaart geen aanbieding

Gijs Freriks04 mrt 2016, 10:45
Laatst bijgewerkt: 04 mrt 2016, 10:45
Advertentie

Rafael van der Vaart vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Brazilië. De zaakwaarnemer van de middenvelder zou de linkspoot van Real Betis hebben aangeboden bij Luiz Taveira, een agent die nauwe banden heeft met Santos.

/

Taveira zegt in Globo Esporte dat Van der Vaart mogelijk een prestatiecontract kan tekenen bij Santos. “Dat zou goed voor club én speler zijn. Hij zou een mooie, nieuwe uitdaging kunnen aangaan in het Braziliaanse voetbal en voor de club is hij qua marketing ook heel interessant. Santos heeft alleen nog geen beslissing genomen.” Volgens de Diário de São Paulo kan Van der Vaart ongeveer 46.000 euro per maand verdienen als hij aan bepaalde sportieve doelstellingen voldoet.

Het is de vraag of de 109-voudig Oranje-international daar trek in heeft, want op jaarbasis zou hij bij Santos dus niet veel meer kunnen opstrijken dan een half miljoen, terwijl hij de afgelopen jaren aan veel hogere salarissen gewend is geraakt. Santos zou nog geen knoop hebben doorgehakt omdat trainer Dorival Júnior twijfelt aan de fysieke gesteldheid van Van der Vaart. De spelbepaler heeft bij Real Betis nog een contract tot de zomer van 2017.#

Update 4 maart 11.45 uur - Santos hakt knoop door en doet Van der Vaart geen aanbieding
Rafael van der Vaart gaat niet naar Santos. Het technisch hart van de club uit São Paulo heeft besloten om de middenvelder geen contract aan te bieden, zo meldt Globo Esporte. Men twijfelt aan de fysieke gesteldheid van de voormalig Oranje-international. Onder meer Palmeiras en verschillende clubs uit Amerika zouden nog wel interesse hebben.

Bezig met laden …