voetbalzone

Update: Sherwood ontkent: ‘Dat zou respectloos zijn naar Liverpool’

Matthijs van Laar08 aug 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2015, 08:40
Advertentie
voetbalzone

Tim Sherwood zette onlangs zijn vraagtekens bij de transfer van Christian Benteke naar Liverpool, maar de Belgische spits is vastberaden om zijn ex-coach van gedachten te doen veranderen. De spits denkt het op Anfield net zo goed, of misschien zelfs beter te kunnen doen dan bij Aston Villa.

Volgens Sherwood is het zinloos om gebruik te maken van Benteke als de bal niet vanaf de zijkant hoog voorkomt. "Ik heb hem gezegd dat het niet klopt", stelt de Belg in de Liverpool Echo. "Ik heb met Tim gesproken en de situatie uitgelegd. Ik heb gezegd dat het voetbal veranderd is. In het moderne voetbal moet iedereen zich kunnen aanpassen. Ik dus ook."

"Ik ben niet alleen gevaarlijk bij voorzetten vanaf de flanken, ik kan ook normale goals maken", vervolgt de 24-jarige aanvaller, die voor 46 miljoen euro overstapte van Birmingham naar Liverpool. "De club heeft me niet voor niets gehaald. Ze weten wat ze aan mij hebben." De enorme transfersom voelt dan ook niet als een last. "Daar denk ik niet echt over na. Door die druk ga ik alleen maar beter spelen."

Update 8 augustus 08.40 uur - Sherwood ontkent: ‘Dat zou respectloos zijn naar Liverpool’
Tim Sherwood zou Christian Benteke hebben verteld dat de aanvaller alleen gevaarlijk is als er voorzetten worden gegeven en dat het dus nog maar de vraag of is of de Belg bij Liverpool past. De manager van Aston Villa ontkent: “Ik kan mij niet herinneren dat ik zoiets heb gezegd, dat moet hij hebben gedroomd. Ik zou er alles aan gedaan hebben om hem te laten blijven, maar heb nooit gezegd dat hij niet naar Liverpool moest gaan. Ik zou mij niet zo respectloos opstellen jegens een andere voetbalclub”, aldus Sherwood in de Daily Mirror.

Bezig met laden …