voetbalzone

Update: Sint-Truiden haalt PSV’er Rymenants definitief binnen

Daniel Cabot Kerkdijk09 jun 2010, 18:23
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2010, 18:23
Advertentie

Yannick Rymenants zet woensdag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar bij Sint-Truiden, zo melden diverse Belgische media. Dinsdag zat de 21-jarige linkerflankspeler uit de beloften van PSV nog een keer rond de onderhandelingstafel op Stayen.

Rymenants legde dinsdag al enkele tests af in een nabijgelegen ziekenhuis. Woensdag legt de aanvaller, die bij de beloften van PSV ook vaak als back fungeerde, nog meer tests af. Als ook die goed uitvallen, staat niks het tekenen van het contract bij de Truidenaars nog in de weg.

De deal met Stijn Wuytens, een jaar jonger dan Rymenants, is nog niet rond. De middenvelder kwam tot dusver tot zeventien optredens voor PSV. Hij werd tussendoor aan De Graafschap verhuurd.

Update 18:23 uur: Sint-Truiden contracteert PSV’er Rymenants
Yannick Rymenants is vanaf woensdag officieel verbonden aan STVV. De 21-jarige linkerflankspeler komt over van Jong PSV voor drie seizoenen. Rymenants is de derde aanwinst voor het seizoen 2010-2011. Grégory Christ en de Nederlandse doelman Mark Volders (oud-RBC) kwamen eerder al.

STVV zegt eerdaags een antwoord van PSV'er Stijn Wuytens te verwachten, al noemt de club hem op haar officiële website Jan Wuytens. Simon Mignolet, juist weer een ex-doelwit van de Eindhovenaren, vertrekt volgens de Belgische club donderdag naar Sunderland.

Bezig met laden …