voetbalzone

Update: Southampton maakt ruim negentien miljoen euro over aan Napoli

Robin Bruggeman31 jan 2017, 22:00
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2017, 22:00
Advertentie

Manolo Gabbiadini werd afgelopen zomer al meerdere malen in verband gebracht met een vertrek bij Napoli en in deze winterse transferperiode dook de spits ook regelmatig op in de diverse transferrubrieken. Vlak voor het sluiten van de markt lijkt het dan toch nog van een overstap te komen: diverse Britse media melden dat Gabbiadini naar Southampton vertrekt.

/

The Saints hebben volgens onder meer Sky Sports en de BBC zo’n 17,5 miljoen euro over voor de Italiaan. Dat bedrag kan aan de hand van allerlei bonussen nog oplopen tot ruim negentien miljoen. Gabbiadini wordt naar verluidt dinsdag medisch gekeurd en zal dan meteen zijn contract ondertekenen in de Engelse havenstad.

De aanvaller, die bij i Partenopei de concurrentiestrijd verloor van onder meer Arkadiusz Milik en Dries Mertens, werd in 2015 voor 12,5 miljoen euro overgenomen van Sampdoria. Bij Southampton wordt hij ploeggenoot van Virgil van Dijk en Jordy Clasie.

Update 31 januari 23.00 uur - Southampton maakt dik negentien miljoen euro over aan Napoli
Manolo Gabbiadini vervolgt zijn loopbaan in de Premier League. Southampton maakt dinsdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van de aanvaller, die voor een bedrag van dik negentien miljoen euro van Napoli wordt overgenomen. Gabbiadini heeft een contract tot medio 2021 getekend.

Bezig met laden …