voetbalzone

Update: Spalletti ontkent akkoord met Juventus: ‘Niets te verbergen’

Gijs Freriks12 mrt 2017, 09:19
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2017, 09:19
Advertentie

Luciano Spalletti staat volgend seizoen voor de groep van Juventus, zo verzekert de Corriere della Sera. De krant schrijft dat de trainer van AS Roma al een mondeling akkoord heeft bereikt met de huidige koploper van de Serie A.

Massimiliano Allegri, die nog tot medio 2018 vastligt, neemt in de zomer naar alle waarschijnlijkheid afscheid van Juventus, al is het nog niet duidelijk waar hij naartoe gaat. Onder meer Arsenal, Paris Saint-Germain en Barcelona worden als mogelijke bestemmingen genoemd voor de 49-jarige Italiaan.

Spalletti heeft een aflopend contract bij Roma en is vooralsnog niet bereid om te onderhandelen over een nieuwe arbeidsovereenkomst. Het lijkt er nu dus op dat hij sowieso niet meer wil praten met i Giallorossi omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een deal met Juventus.

Update 12 maart 10.19 uur - Spalletti ontkent akkoord met Juventus: ‘Niets te verbergen’
Luciano Spalletti zou een mondeling akkoord hebben bereikt met Juventus, maar de trainer van AS Roma heeft op een persconferentie laten weten dat daar niets van waar is. “Ik heb met niemand een voorcontract getekend. Ik heb niets te verbergen. Het is heel simpel: als ik win, kan ik blijven. Zo niet, dan blijf ik niet”, aldus Spalletti, die bij Juventus in beeld zou zijn om Massimilian Allegri op te volgen.

Bezig met laden …