voetbalzone

Update: Standard Luik haalt na Mpoku ook Belhocine binnen

Bart Kruyt19 jul 2011, 14:28
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2011, 14:28
Advertentie

Paul-José Mpoku keert terug naar Standard Luik. De middenvelder vertrok al op zijn zestiende naar Tottenham Hotspur, maar wist daar niet door te breken en kreeg spijt van zijn keuze voor Engeland. Standard meldt op haar officiële website dat de jeugdinternational is teruggehaald.

Mpoku, inmiddels negentien jaar oud, is een aanvallende middenvelder die de ruimte die Axel Witsel openliet invult. Witsel tekende vorige week een contract bij het Portugese Benfica. Mpoku, die in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Leyton Orient uitkwam, heeft een vierjarig contract getekend bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Luigi Pieroni gaat ondertussen weer in Frankrijk voetballen. De dertigjarige aanvaller ruilt Standard in voor Arles-Avignon, dat in het afgelopen seizoen degradeerde naar de Franse Ligue 2. De ex-spits van onder meer Anderlecht, AA Gent en Excelsior Moeskroen tekende er een contract voor drie jaar.

Update 19 juli, 14:28 uur - Standard Luik haalt na Mpoku ook Belhocine binnen
In navolging van Paul-José Mpoku speelt ook Karim Belhocine volgend seizoen in het shirt van Standard Luik. De middenvelder (33) maakt volgens Het Laatste Nieuws de overstap van KV Kortrijk en heeft voor twee seizoenen getekend. Maandag maakte de Belgische topclub al de komst van jeugdinternational Mpoku bekend, die voorheen uitkwam voor Tottenham Hotspur.

Bezig met laden …