voetbalzone

Update: Stevens: ‘Gaan een ploeg creëren waar iedereen trots op kan zijn’

Bart Kruyt14 jun 2013, 14:45
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2013, 14:45
Advertentie

Huub Stevens heeft een ruim half jaar na zijn vertrek bij Schalke 04 weer werk gevonden. De Limburgse trainer heeft een principeakkoord bereikt met PAOK Saloniki, schrijft de Griekse subtopper op zijn officiële Facebook-pagina. Volgende week wordt de 59-jarige oefenmeester gepresenteerd als de nieuwe eindverantwoordelijke van de tweevoudig landskampioen.

/

PAOK pakte in 1985 voor het laatst de titel en hoopt met Stevens weer een gooi te kunnen doen naar de belangrijkste prijs in eigen land. “We zijn erg blij dat we een coach met de allure van Huub hebben binnengehaald. Hij is iemand die hard werkt en met veel discipline successen heeft geboekt in grote competities. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat deze samenwerking zal leiden tot een winnend PAOK”, zegt voorzitter Zissis Vryzas.

Volgens de belangrijkste Griekse sportmedia gaat Stevens 1,2 miljoen euro per jaar verdienen en stelt de club de coach ‘enorme’ bonussen in het vooruitzicht, wanneer PAOK zich plaatst voor de groepsfase van de Champions League. De Griekse club eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Super League en kan hierdoor in de voorronde van het miljoenenbal clubs als Fenerbahçe, Zenit Sint-Petersburg en PSV loten. Bij laatstgenoemde club was Stevens tussen juli 2008 en januari 2009 nog werkzaam.

Update 14 juni 14:45 uur - Stevens: ‘Gaan een ploeg creëren waar iedereen trots op kan zijn’
Huub Stevens heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan PAOK Saloniki. De club eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Griekse Super League, maar de fans waren lang niet altijd tevreden met de prestaties van de spelers. Dat wil Stevens in het nieuwe seizoen voorkomen. “Het is heel belangrijk dat de fanatieke aanhang zich verbonden voelt met het team en dat de fans hun volledige steun kunnen geven. Ze moeten het gevoel hebben dat de club van hun is. We gaan er daarom alles aan doen om een ploeg te creëren waar iedereen weer trots op kan zijn”, tekent persbureau ANP op uit de mond van de coach.

Bezig met laden …