voetbalzone

Update: Suárez doorstaat medische keuring en vertrekt naar Serie A

Erik van Dam24 jul 2015, 21:56
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2015, 21:56
Advertentie

Mario Suárez gaat proberen zijn overstap naar Fiorentina af te ronden. De 28-jarige middenvelder van Atlético Madrid leek niet meer betrokken te worden in de deal die beide clubs sloten over Stefan Savic, maar het komt er nu toch nog van. Atlético laat woensdag via de clubwebsite weten dat het Suárez toestemming heeft verleend om te gaan praten met de Florentijnen.

voetbalzone

De clubs zijn er zelf al uit en het lijkt erop dat Suárez alleen nog maar de laatste details met Fiorentina hoeft te bespreken. Ook de medische keuring in het Stadio Artemio Franchi moet hij nog ondergaan. De Spaanse middenvelder gaat voor de eerste keer in zijn leven buiten zijn thuisland aan de slag: tot op heden kwam hij uit voor Atlético en Real Mallorca. Zijn huidige club leende hem als jonge speler uit aan Real Valladolid en Celta de Vigo.

Suárez, die in maart van dit jaar zijn derde en vooralsnog laatste interland voor Spanje speelde, heeft nog een contract voor twee jaar in Madrid. Er werd tot nu toe gesproken over een verhuurperiode voor hem in de Serie A, maar Atlético zegt daar niets over. Het is dan ook wachten tot Fiorentina meer duidelijkheid geeft.

Update 24 juli 21.56 uur - Suárez doorstaat medische keuring en vertrekt naar Serie A
Mario Suárez mag zich speler van Fiorentina noemen. De Serie A-club maakt de komst van de middenvelder van Atlético Madrid vrijdagavond wereldkundig. Suárez heeft de medische keuring succesvol doorstaan en laat los Colchoneros definitief achter zich.


Bezig met laden …