voetbalzone

Update: Sunderland maakt miljoenenkomst van Tunesiër wereldkundig

Bart Kruyt30 jan 2016, 17:42
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2016, 17:42
Advertentie

Sunderland moet dit seizoen weer alle zeilen bijzetten om degradatie te ontlopen en de huidige nummer negentien van de Premier League is deze maand druk bezig met het versterken van de selectie. Jan Kirchhoff (Bayern München) en Lamine Koné (Lorient) werden gehaald voor de achterhoede en Wahbi Khazri moet voor extra creativiteit gaan zorgen.

Girondins Bordeaux maakt via de officiële kanalen bekend dat het een akkoord heeft bereikt met Sunderland over een transfersom voor Khazri, die naar verluidt twaalf miljoen euro kost. Khazri heeft toestemming gekregen om naar Engeland te reizen en de deal in orde te maken. De verwachting is dat er snel witte rook zal komen.

De 24-jarige Khazri is bezig aan zijn tweede seizoen bij Bordeaux en was dit seizoen al goed voor vijf doelpunten en zeven assists in de Ligue 1. Eerder speelde hij jarenlang voor Bastia.

Update 30 januari 18.42 uur - Sunderland maakt miljoenenkomst van Tunesiër wereldkundig
Sunderland heeft wederom de selectie van manager Sam Allardyce van een nieuwe impuls voorzien. In navolging van Bordeaux heeft nu ook de Premier League-club de komst van Wahbi Khazri wereldkundig gemaakt. De 24-jarige middenvelder uit Tunesië doorliep zaterdag een medische keuring en ondertekende vervolgens een contract tot de zomer van 2020 met the Black Cats.

Bezig met laden …