voetbalzone

Update: Talent van AS Roma blijft na flirt met FC Twente in Italië

Gijs Freriks31 aug 2016, 12:30
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2016, 12:30
Advertentie

FC Twente gaat zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met Ismail H’Maidat. De 21-jarige middenvelder moet voor één seizoen gehuurd worden van AS Roma en er hoeven enkel nog wat details te worden afgerond, weet Voetbalzone. H'Maidat ligt in het Stadio Olimpico tot 2020 vast.

/

Onder meer FC Utrecht, sc Heerenveen en FC Groningen toonden ook belangstelling voor de jeugdinternational van Marokko, maar H'Maidat heeft zijn keuze laten vallen op de club uit Enschede. Hij keert daarmee terug op vertrouwde grond, want hij werd geboren in Enschede en speelde ook nog drie seizoenen in de jeugdopleiding van FC Twente.

H'Maidat kwam na zijn vertrek bij Twente uit voor KV Turnhout, KVC Westerlo, Racing Genk, Oud-Heverlee Leuven, Crystal Palace, Anderlecht, Brescia, Roma en Ascoli. Hij moet zijn debuut in het eerste elftal van i Giallorossi nog maken, maar gaat tot die tijd dus ervaring opdoen in De Grolsch Veste, mits de onderhandelingen succesvol worden afgerond.

Update 31 augustus 12.30 uur - Talent van AS Roma blijft na flirt met FC Twente in Italië
FC Twente was in onderhandeling over Ismail H’Maidat, maar de middenvelder keert voorlopig niet terug naar Enschede. Het 21-jarige talent maakt het seizoen namelijk op huurbasis af bij Vicenza en die club uit de Serie B heeft tevens een optie tot koop op hem bedongen.

Bezig met laden …