voetbalzone

Update: Telstar hoeft keeper helemaal niet meer te zien

Erik van Dam12 jan 2011, 16:50
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2011, 16:50
Advertentie

Rodney Ubbergen heeft de regels bij Telstar overtreden. De 24-jarige doelman, die dit seizoen nog geen minuut aan de bak kwam voor De Witte Leeuwen, is daarom vanuit het Spaanse Marbella teruggereisd naar Nederland. Wat hij precies misdaan heeft, is nog niet duidelijk.

Telstar communiceert maandag in ieder geval dat Ubbergen het trainingskamp van de club in Spanje heeft afgebroken. De rest van de selectie blijft gewoon in Marbella om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, waarin een hogere klassering dan de vijftiende plaats moet worden bereikt.

Het is voor Ubbergen niet de eerste keer dat dat hij in slechte aarde valt bij de technische staf van Telstar. Ook vorig seizoen stelde de club uit Velsen haar doelwachter al eens op non-actief. Net als nu betrof het toen een disciplinaire maatregel.

Update 17:50 uur - Telstar hoeft keeper helemaal niet meer te zien
Volgens het Noordhollands Dagblad mag Telstar-doelman Rodney Ubbergen definitief uitzien naar een andere club. De 24-jarige keeper werd afgelopen maandag om disciplinaire redenen van het trainingskamp in Spanje gestuurd. Hij wordt nog steeds buiten de groepsactiviteiten gehouden. Ubbergen is nu geblesseerd. Technisch directeur Toon Beijer is op dit moment naarstig op zoek naar een nieuwe keeper.

"Als ik voor vandaag 12 uur een andere doelman heb gevonden, kan die al op de bank zitten tegen Veendam. Anders mogen we een A-junior van AZ op het wedstrijdformulier zetten. Onze voorkeur gaat uit naar een keeper die we een contract aan kunnen bieden, maar het zou ook kunnen zijn dat we een doelman huren van een andere vereniging", aldus Beijer.

Bezig met laden …