voetbalzone

Update: Terry kan Deens avontuur vergeten: ‘Ik zou niet weten wat hij kan’

Gijs Freriks22 mrt 2016, 19:05
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 19:05
Advertentie

John Terry lijkt geen nieuw contract te kunnen tekenen bij Chelsea en daar wil Bröndby IF van profiteren. Eigenaar Jan Bech Andersen is goed bevriend met de 35-jarige verdediger en wil hem speler/trainer maken in Denemarken.

/

De Daily Mirror meldt dat Bech Andersen Terry al heeft geïnformeerd. Hij zoekt een opvolger voor de vertrokken oefenmeester Thomas Frank. Aurelijus Skarbalius neemt de honneurs tijdelijk waar bij de club van onder anderen Daniel Agger, Thomas Kahlenberg en Johan Elmander.

Bröndby heeft het financieel moeilijk, maar Bech Andersen is gefortuneerd en wil volgens Økonomisk Ugebrev ten minste 10,5 miljoen euro in de club pompen en naast Terry nog meer grote spelers halen. Bröndby maakte in 2015 ruim 2,3 miljoen verlies en verwacht voor het huidige boekjaar een tekort van dik 2 tot 3,35 miljoen.

Update 22 maart 20.05 uur - Terry kan Deens avontuur vergeten: ‘Ik zou niet weten wat hij kan’
Bröndby IF-eigenaar Jan Bech Andersen zou John Terry als speler/trainer naar zijn club willen halen, maar collega en sportief directeur Troels Bech weet nergens van. “Er speelt niets. Ik geloof dat Bech Andersen hem persoonlijk ook helemaal niet kent, dus. Ik weet ook niet welke trainerskwaliteiten hij heeft, zou niet weten waar hij goed in is of wat hij aan ons zou kunnen toevoegen. Hij is een grote naam in het voetbal, maar zou alleen in commercieel opzicht interessant voor ons zijn. Hij zou mijn eerste keuze voor een trainer in ieder geval niet zijn”, aldus Bech.

Bezig met laden …