voetbalzone

Update: Tévez lacht geruchten weg: 'Ik ben nog niet eens gewogen'

Erik van Dam10 jul 2013, 12:10
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2013, 12:10
Advertentie

Carlos Tévez moet de komende weken nog de nodige kilo’s kwijtraken. De Argentijnse spits werd recent door Juventus naar Italië gehaald, maar bij zijn medische keuring wel te zwaar bevonden. De staf wil dat Carlitos in totaal nog zo’n zes kilo verliest. Voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in Italië moet hij in orde zijn.

/

Woensdag wordt Tévez volgens Clarín verwacht in het trainingskamp van Juventus, waar hij een paar medische tests zal ondergaan. De bedoeling is dat hij op de laatste dag van deze maand zijn officieuze debuut maakt voor de Turijnse club, in een oefenwedstrijd tegen Juventus. Tijdens de tournee door de Verenigde Staten zijn ook Los Angeles Galaxy, Real Madrid, Valencia, Chelsea, Internazionale en AC Milan tegenstanders.

Trainer Antonio Conte was op de hoogte van het overgewicht van Tévez en stelde de harde eis dat de Argentijnse spits zou afvallen. Hij eist een goede conditie en strak lijf van zijn spelers. De medische staf heeft Tévez aangegeven dat er zes kilo af moet. De 29-jarige aanvaller maakte in 4 seizoenen bij Manchester City 58 doelpunten in 113 competitiewedstrijden.

Update 10 juli 12.10 uur - Tévez lacht geruchten weg: 'Ik ben nog niet eens gewogen'
Carlos Tévez heeft met verbazing gereageerd op het verhaal dat hij van Juventus de opdracht heeft gekregen om zes kilo af te vallen. "Ik ben nog niet eens gearriveerd bij Juve en er wordt al gezegd dat ik zes kilo kwijt moet raken", zegt el Apache in de Argentijnse media. "Maar ik ben nog niet eens gewogen bij Juventus! Ik moet lachen als ik dit soort dingen lees. Juve heeft me niet gezegd dat ik af moet vallen."

Bezig met laden …