voetbalzone

Update: Tijdelijke overgang van Verhoek naar 2. Bundesliga afgerond

Daniel Cabot Kerkdijk06 jul 2012, 15:05
Laatst bijgewerkt: 06 jul 2012, 15:05
Advertentie

John Verhoek zet zijn loopbaan voort in Duitsland. De aanvaller wordt het komende seizoen door zijn Franse werkgever Stade Rennes verhuurd aan FSV Frankfurt. De club van trainer Benno Möhlmann komt uit in de 2. Bundesliga.

/

Verhoek wordt vandaag gekeurd en zal daarna zijn handtekening zetten. "Ik kijk er enorm naar uit om in het voetbalmaffe Duitsland te gaan spelen tegen clubs als Hertha BSC, 1. FC Köln, 1. FC Kaiserslautern, VfL Bochum, 1860 München en MSV Duisburg", citeert het Algemeen Dagblad. "FSV Frankfurt is een warme en familiare club, dat heeft me naar Frankfurt doen gaan."

De 23-jarige Verhoek kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor ADO Den Haag waarvoor hij achttien duels speelde en viermaal scoorde. De Hagenaar verkoos de tweede club van Frankfurt boven Auxerre en Burnley. Het contract van Verhoek met de Ligue 1-club loopt medio 2015 af.

Update 6 juli 15:02 uur - Tijdelijke overgang van Verhoek naar Bundesliga afgerond
John Verhoek mag zich officieel speler van FSV Frankfurt noemen. De club uit de 2. Bundesliga huurt de 23-jarige spits voor een seizoen van het Franse Stade Rennes. "Ik heb zin in deze uitdaging en wil hier iets afdwingen. Ik denk dat FSV Frankfurt daarvoor het juiste adres is", zegt Verhoek op de clubsite.

Bezig met laden …