voetbalzone

Update: Toptalent wijst na geboorte van kind miljoenentransfer af

Daniel Cabot Kerkdijk12 jul 2013, 21:15
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2013, 21:15
Advertentie
/

Thomas Ince moet na Andreas Cornelius de tweede aankoop worden van Cardiff City voor volgend seizoen. De aanvaller werd al weken in verband gebracht met een transfer naar de promovendus en Paul Ince, de trainer van Blackpool én de vader van de Engels jeugdinternational, geeft zondagavond aan dat er een bod van de club uit Wales op Ince junior is geaccepteerd.

De coach van de Championship-club zei onlangs dat men alleen bij een ‘bizar bod’ overstag zou gaan en volgens de Engelse kranten gaat het nu om een voorstel van 9,5 miljoen euro. “Cardiff heeft zich massively voor Thomas gemeld en de voorzitter heeft het bod geaccepteerd. Als de jongen terugkomt van vakantie, dan gaan we kijken we wat we doen. Hij heeft het hier naar zijn zin en hij heeft geen haast om de club te verlaten. Het is fiftyfifty denk ik.”

De 21-jarige linksbuiten maakte afgelopen seizoen 18 doelpunten in 44 wedstrijden in de Championship en hij werd in maart verkozen tot Young Player of the Year. In de zomer van 2011 verliet Ince de jeugdopleiding van Liverpool voor Blackpool en hij speelde er zich in de belangstelling van veel Premier League-clubs. Mocht de linkspoot er ook zelf uitkomen met Cardiff, dan gaan the Bluebirds dus met het talent aan de haal.

Update 12 juli 21.15 uur - Toptalent wijst na geboorte van kind miljoenentransfer af
Thomas Ince had promotie kunnen maken naar de Premier League, maar de 21-jarige aanvaller blijft bij Blackpool actief. De Engels jeugdinternational, die vorig seizoen achttien keer scoorde in de Championship, stond in de belangstelling van Swansea City en Cardiff City zag zelfs een bod op de linkspoot geaccepteerd worden. Die club laat vrijdagavond echter middels een officieel statement weten dat Ince heeft besloten om bij Blackpool te blijven. De zoon van oud-international Paul Ince werd aan het begin van deze week vader en ziet daardoor af van een verhuizing.

Bezig met laden …