voetbalzone

Update: Tottenham Hotspur bevestigt komst van ex-AZ’er Dembélé

Daniel Cabot Kerkdijk29 aug 2012, 17:36
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2012, 17:36
Advertentie
/

Moussa Dembélé is op weg naar Tottenham Hotspur. Fulham maakte dinsdagavond laat via zijn officiële kanalen bekend dat men een bod op de aanvaller uit België heeft geaccepteerd. Dembélé, die naar verluidt liefst achttien miljoen euro oplevert, wordt in de nacht van dinsdag op woensdag medisch gekeurd.

Dembélé zat dinsdag niet in de selectie voor het League Cup-duel met Sheffield Wednesday (1-0 verlies), daar beide partijen al op de hoogte waren van de recente ontwikkelingen. Tottenham zal vanaf woensdagmorgen met Dembélé en zijn entourage over de persoonlijke voorwaarden praten. Op White Hart Lane ligt voor de ex-speler van Willem II en AZ een contract voor vijf jaar en uiteraard een uitstekend salaris klaar.

Fulham maakt flinke winst op Dembélé, die twee jaar geleden voor dik zes miljoen euro van AZ werd overgenomen. Het contract van de 25-jarige aanvaller liep volgend jaar zomer af en hij had niet de intentie om zijn verblijf op Craven Cottage te verlengen. Diverse Britse media verwachten woensdag al witte rook.

Update 29 augustus 17.36 uur - Tottenham Hotspur bevestigt komst van ex-AZ’er Dembélé
Tottenham Hotspur heeft de komst van Moussa Dembélé via de officiële kanalen bevestigd. De international van België stapte in augustus 2010 over van AZ naar Fulham, waar hij 74 officiële wedstrijden speelde. The Spurs maken geen melding van de contractduur en het transferbedrag; naar verluidt gaat het om een bedrag van circa negentien miljoen euro.

Bezig met laden …