voetbalzone

Update: Tottenham-manager Redknapp bekijkt Ruiz tegen Benfica

Bart Kruyt16 aug 2011, 07:30
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2011, 07:30
Advertentie

De kans dat Bryan Ruiz voor het sluiten van de transfermarkt naar Engeland vertrekt is weer iets groter geworden. De interesse van Tottenham Hotspur was bekend, terwijl Britse media beweerden dat ook Arsenal de Costa Ricaan in de gaten houdt. De Telegraaf weet dat het Fulham van Martin Jol zich als derde Londense ploeg in de strijd wil gaan mengen.

/

Het management van Ruiz is inmiddels op de hoogte van de serieuze interesse van Fulham, dat wil toeslaan nu men bij Tottenham nog twijfels heeft over de aanvaller. Jol is nog op zoek naar versterking voor zijn voorste linie en denkt ook aan Ajacied Mounir El Hamdaoui, die bij zijn huidige werkgever op een zijspoor is beland.

De 25-jarige Ruiz, die afgelopen weekend nog fraai scoorde tegen AZ, belandt het liefst in de Spaanse Primera División. Maandag gaf hij echter al aan dat hij weet dat de kans dat dit gaat gebeuren niet groot is. “Iedereen weet dat ik daar graag wil spelen, maar daar is momenteel geen kans op, omdat de financiële situatie bij de Spaanse clubs niet goed is”, zei de technicus.

Update 16 augustus 07:30 uur - Tottenham-manager Redknapp bekijkt Ruiz tegen Benfica
Bryan Ruiz krijgt dinsdagavond de kans om zijn transfer naar Tottenham Hotspur veilig te stellen. De aanvaller van FC Twente wordt volgens Voetbal International in de wedstrijd tegen Benfica bekeken door hoofdtrainer Harry Redknapp, wat betekent dat de interesse van de Engelsen nu echt serieus is. De manager wilde Ruiz zaterdagavond in De Grolsch Veste al komen bekijken, maar annuleerde zijn reis naar Enschede nadat hij vrijdag kennis nam van de aanstaande reserverol van de aanvaller.

Bezig met laden …