voetbalzone

Update: Trabzonspor vangt bot: ‘Ik ben een vechter en ik blijf bij Liverpool’

Gijs Freriks13 aug 2014, 20:05
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2014, 20:05
Advertentie

Liverpool neemt waarschijnlijk nog voor het sluiten van de zomermarkt afscheid van Kolo Touré. De voorzitter van Trabzonspor, Ibrahim Haciosmanoglu, heeft maandagavond namelijk bevestigd dat men een akkoord heeft bereikt met de 33-jarige centrumverdediger.

voetbalzone

De Ivoriaan maakte vorig jaar zomer transfervrij de overstap van Manchester City naar Liverpool, maar lijkt nu dus alweer van Anfield te vertrekken. “We hebben een akkoord bereikt met Kolo. Binnenkort laten we hem het contract tekenen. We stellen een sterke selectie samen, dat hebben we aan onze fans beloofd”, zei Haciosmanoglu in de Turkse media. Volgens Fanatik hebben de clubs elkaar gevonden in een transfersom van twee miljoen.

Trabzonspor heeft een tweejarig contract klaarliggen voor Touré en de speler gaat bij De Storm van de Zwarte Zee naar verluidt vier miljoen euro exclusief bonussen verdienen. De stopper speelde tot dusver 327 wedstrijden in de Premier League en won de Engelse landstitel in 2004 met Arsenal en in 2012 met Manchester City.

Update 13 augustus 20.05 uur - Trabzonspor vangt bot: ‘Ik ben een vechter en ik blijf bij Liverpool’
Liverpool accepteerde een bod van Trabzonspor op Kolo Touré, maar de 33-jarige centrumverdediger is niet van plan om te verhuizen. “Trabzonspor heeft interesse, maar ik ben gelukkig bij Liverpool”, laat de Ivoriaan optekenen in de Engelse media. “Manager Brendan Rodgers heeft zijn vertrouwen in mij en wat ik kan betekenen voor de groep opnieuw uitgesproken. Misschien moet ik in de toekomst naar een mindere competitie om meer speelminuten te krijgen, maar ik ben een vechter en ik blijf bij Liverpool.”

Bezig met laden …