voetbalzone

Update: Turken bevestigen bezig te zijn met komst van Valdés

Erik van Dam11 jul 2015, 13:40
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 13:40
Advertentie
voetbalzone

Het Turkse Antalyaspor trekt werkelijk alle registers open. De promovendus maakte al officieel melding van een akkoord met Samuel Eto’o en voorzitter Gultekin Gencer deelde maandagavond mee dat er ook een overeenkomst is bereikt met Ronaldinho. Zijn komst moet nog daadwerkelijk worden aangekondigd, maar zodra dat gebeurd is richt de club zich op een derde grote naam: Víctor Valdés.

“We zijn bezig om nog een hele grote naam binnen te halen van het kaliber Eto’o en Ronaldinho, weer iemand met een verleden bij Barcelona”, zegt Gencer woensdagavond tegen A Spor. “Ik kan zeggen dat we dicht bij een overeenkomst zijn”, aldus de voorzitter, die de naam niet wilde onthullen. De Turkse pers claimt echter te weten dat het om de 33-jarige Valdés gaat.

Hij verliet Barcelona vorig jaar transfervrij en was op dat moment geblesseerd. In de maanden ervoor had het er alle schijn van dat de doelman naar AS Monaco zou gaan, maar die club trok zich terug na Valdés stevige blessure. Uiteindelijk heette Louis van Gaal zijn oude pupil van Barcelona welkom bij Manchester United als reservekeeper. Mogelijk gaat Valdés niet meer de strijd aan met David de Gea of diens opvolger -laat staan dat hij De Gea zelf opvolgt- maar doelt Gencer op hém met de derde nieuwkomer.

Update 11 juli 12.40 uur - Turken bevestigen bezig te zijn met komst van Valdés
Antalyaspor heeft bij monde van voorzitter Gultekin Gencer bevestigd dat men geïnteresseerd is in de komst van Víctor Valdés. De 33-jarige Spanjaard is reservedoelman bij Manchester United, maar wil graag aan spelen toekomen. "Hij wil daar vertrekken en wij hebben een bod uitgebracht", geeft Gencer aan in de Turkse media. "Ik denk dat de zaak binnen een paar dagen afgerond zal zijn", aldus de voorzitter. Samuel Eto'o verbond zich al aan de promovendus in de Süper Lig en Ronaldinho moet ook nog komen.

Bezig met laden …