voetbalzone

Update: Twente-huurling praat met Nordsjaelland over vast contract

Bart Kruyt27 dec 2012, 18:25
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2012, 18:25
Advertentie

Het gaat goed met Joshua John in Denemarken. De aanvaller heeft in de competitie al negen keer gescoord voor FC Nordsjaelland en was afgelopen woensdag ook nog trefzeker in de Champions League, tegen Chelsea. "Persoonlijk was dat het hoogtepunt, ook al verloren we", zegt John tegen het Algemeen Dagblad. "Zoiets geeft een lekker gevoel, scoren in zo'n mooi en groot stadion, in een geweldige sfeer. Na afloop heb ik mijn shirtje met Ramires geruild."

/

De 24-jarige Alkmaarder wordt door Nordsjaelland gehuurd van FC Twente en heeft genoten van het (weliswaar mislukte) Champions League-avontuur. "Ik heb ook van Lucio van Juventus het shirt", zegt hij. "Met een speler van Shakhtar Donetsk heb ik niet meer geruild, omdat ze ons een beetje hadden genaaid. Maar ik heb wel mooie aandenkens aan de Champions League overgehouden. Tot voor kort zag ik het toernooi op tv en nu stond ik er tussen. Dit smaakt naar meer."

Twente strijdt in de Eredivisie om een CL-ticket, maar John weet niet of hij volgend seizoen weer in Enschede speelt. "Nordsjaelland wil me een aanbieding doen om hier te blijven", vertelt de vleugelaanvaller. "Daarover is reeds gesproken. Eerst wil ik weten wat de plannen van de club zijn. Van Twente heb ik al een tijdje niks gehoord. Teruggaan naar Enschede is mijn eerste keus. Kan dat niet, dan hoop ik op een mooi alternatief."

Update 27 december 19.25 uur - Twente-huurling praat met Nordsjaelland over vast contract
FC Nordsjaelland wil de optie tot koop in het huurcontract van Joshua John lichten. De Deense club is met de aanvaller in gesprek over een vast contract voor na dit seizoen, zo meldt zaakwaarnemer Paul Nortan in de Deense media. "Joshua is gelukkig bij FC Nordsjaelland, anders zou hij niet met ze praten. Hij heeft het goed. Het enige negatieve is de achterstand van twaalf punten in de competitie op koploper FC Kopenhagen", aldus Nortan, die ook rept van belangstelling van andere clubs voor John.

Bezig met laden …