voetbalzone

Update: Udinese heeft opnieuw positief contractnieuws voor tifosi

Daniel Cabot Kerkdijk09 aug 2011, 20:06
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2011, 20:06
Advertentie

Udinese raakte deze zomer onder meer Cristian Zapata, Gökhan Inler en Alexis Sánchez kwijt, maar de nummer vier van afgelopen seizoen is niet van plan om meer sleutelspelers te laten gaan. De Serie A-club meldt dinsdagavond via de officiële kanalen de contractverlenging met Samir Handanovic.

/

Udinese heeft met de 27-jarige Sloveens international overeenstemming bereikt over een nieuw vijfjarig contract, tot medio 2016. Handanovic staat als sinds de zomer van 2004 op de loonlijst in Udine en werd in zijn eerste jaren aan onder meer Lazio uitgeleend. De laatste vier seizoenen is hij de onbetwiste nummer één.

Ofschoon de meeste Europese (sub)topclubs de positie van de doelman reeds hebben ingevuld, werd Handanovic de laatste dagen wederom met diverse clubs in verband gebracht. Dat was wellicht voor Udinese het teken om haast te maken met een nieuw contract voor de sluitpost. Udinese versterkte zich al met Danilo, Thierry Doubai, Abdoul Sissoko, Zeljko Brkic en Neuton.

Update dinsdag 9 augustus 20:06 uur - Udinese heeft opnieuw positief contractnieuws voor tifosi
Antonio Floro Flores blijft voorlopig nog jaren aan Udinese verbonden. De aanvaller heeft een nieuw contract tot medio 2016 getekend, zo meldt de Serie A-club via de officiële kanalen. De 27-jarige aanvaller werd afgelopen seizoen aan Genoa verhuurd, waar hij in een half jaar tijd tien keer scoorde. Ondanks interesse van onder meer Lazio en Rubin Kazan kiest Udinese niet voor een verkoop van Floro Flores.

Bezig met laden …