voetbalzone

Update: Udinese maakt miljoenenkomst Bram Nuytinck officieel

Daniel Cabot Kerkdijk29 jul 2017, 13:47
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2017, 13:47
Advertentie

Bram Nuytinck vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Serie A. De verdediger van Anderlecht heeft volgens De Telegraaf een aantrekkelijke aanbieding van Udinese op zak. Het contract van Nuytinck in Brussel loopt nog een jaar door.

Nuytinck, 27 jaar, staat na vijf jaar Andelecht open voor een nieuwe uitdaging. Belgische media schrijven donderdag dat Udinese bereid is om een bedrag van drie miljoen euro voor de verdediger te betalen. Nuytinck kende afgelopen seizoen een van zijn sterkste jaren in dienst van Anderlecht, dat zich tot kampioen van België kroonde.

Nuytinck maakte in het seizoen 2009/10 zijn opwachting in het betaald voetbal, in dienst van NEC. Na drie seizoenen maakte de verdediger de overstap naar Anderlecht, waar hij in vijf jaar tijd tot 158 officiële duels en 5 doelpunten kwam en tweemaal zowel de landstitel als de Super Cup won.

Update 27 juli 15.08 uur – Van Holsbeeck bevestigt uitgaande transfer Nuytinck
Bram Nuytinck verlaat RSC Anderlecht voor Udinese. Dat heeft technisch directeur Herman van Holsbeeck bevestigd tegenover Belgische media. Nuytinck had bij de Belgische topclub nog een contract tot medi0 2018. Zijn nieuwe werkgever heeft de komst van de Nederlandse verdediger vooralsnog niet bevestigd.

Update 29 juli 13.47 uur - Udinese maakt miljoenenkomst Bram Nuytinck officieel
Bram Nuytinck mag zich definitief speler van Udinese noemen, zo maken de Italianen zaterdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Nederlandse verdediger heeft in Udine zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. De nummer dertien van het afgelopen seizoen in de Serie A betaalt naar verluidt drie miljoen euro om het contract van Nuytinck bij Anderlecht af te kopen.

Bezig met laden …