voetbalzone

Update: Vader Van Wolfswinkel ontkent geruchten over woedende zoon

Bart Kruyt12 mei 2014, 16:55
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2014, 16:55
Advertentie

Nee, het eerste seizoen van Ricky van Wolfswinkel bij Norwich City kan geen succes genoemd worden. De aanvaller maakte in de zomer de overstap van Sporting Portugal, werd de duurste speler uit de clubgeschiedenis van Norwich en scoorde bij zijn debuut. Hierna maakte hij echter geen enkel doelpunt meer en Van Wolfswinkel werd zondag gepasseerd voor het duel met Arsenal.

voetbalzone

Het treffen tussen Norwich en Arsenal is op het moment van schrijven onderweg en Van Wolfswinkel staat niet in de basis, maar zit ook niet eens op de bank. Volgens Engelse media is de aanvaller het stadion uitgestormd, toen hij kort voor de wedstrijd te horen kreeg dat hij niet zou spelen. Johan Elmander kreeg de voorkeur in de punt van de aanval.

Norwich lijkt bezig te zijn aan zijn laatste wedstrijd in de Premier League: the Canaries hebben een wonder nodig om degradatie naar de Championship te voorkomen, maar het ziet er niet naar uit dat dit gaat gebeuren. Het is onduidelijk of Van Wolfswinkel Norwich bij afglijding trouw zal blijven.

Update 12 mei 16.55 uur - Vader Van Wolfswinkel ontkent geruchten over woedende zoon
Ricky van Wolfswinkel werd zondag gepasseerd voor het competitieduel van Norwich City met Arsenal. De aanvaller zou woedend het stadion hebben verlaten, maar dat is volgens vader Arno van Wolfswinkel niet waar. “Ricky is inderdaad weggegaan. Hij ging naar huis om zijn oom op te halen voor de wedstrijd. En hij heeft thuis andere kleren aangetrokken, omdat hij niet in clubkostuum op de tribune hoefde te zitten”, klinkt het tegenover RTV Utrecht.

Bezig met laden …