voetbalzone

Update: Valse start voor Rajcomar bij Southend

15 sep 2009, 19:48
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2009, 19:48
Advertentie
Prince Rajcomar kan na Nederland en IJsland mogelijk binnenkort Engeland toevoegen aan het lijstje landen waar hij werkzaam is geweest. De voormalig jeugdinternational werkt een stage af bij Southend United, dat uitkomt in de League One. Dat is na de Premier League en de Championship de derde divisie bij de Britten.

Rajcomar speelde het afgelopen jaar voor het IJslandse KR Reykjavik, maar zag daar hoe zijn contract werd ontbonden. Vervolgens kwam hij terug naar Nederland. MVV bood de 24-jarige spits de kans om zich te bewijzen, maar zag uiteindelijk af van zijn diensten. Nu krijgt hij in Engeland opnieuw een mogelijkheid om zich in de kijker te spelen.

Rajcomar startte zijn profcarrière in 2002 bij Fortuna Sittard, maar verhuisde na twee seizoenen bij de Limburgers naar FC Utrecht. Die club leende hem vervolgens uit aan FC Den Bosch. Na een jaartje in Brabant verkoos hij het avontuur in IJsland bij Breidablik, om vervolgens bij KR terecht te komen.

Update 19:49 uur - Rajcomar staat op verkeerde vliegveld
Prince Rajcomar is zijn stage bij Southend United niet lekker begonnen. De aanvaller miste zijn vlucht naar Engeland omdat hij op een verkeerd vliegveld stond. Tegen Northampton Town (2-2) was er een basisplaats vrijgehouden voor de oud-jeugdinternational, die nu ging naar Harry Crawford.
Bezig met laden …