voetbalzone

Update: Van Beukering toch niet aan de slag in Belgische Tweede klasse

Thijs Post06 sep 2011, 13:08
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2011, 13:08
Advertentie

Jhonny van Beukering gaat weer aan de slag in Europa. De voormalig spits van onder meer Feyenoord, Vitesse, NEC en De Graafschap zou eigenlijk in Indonesië gaan voetballen bij Pelita Jaya. Daar kreeg hij geen vergunning en bovendien ligt de competitie door hervormingen al wekenlang stil. Van Beukering gaat nu aan de slag bij het Belgische RCS Visé. Dat meldt die club via de officiële kanalen.

/

De tweedeklasser is deels in handen van de familie Bakrie, die ook eigenaar is van Pelita Jaya. Overigens zal Van Bekeuring geen last van heimwee krijgen, want Visé (Vlamingen noemen het Wezet) ligt vlak over de Nederlandse grens bij Maastricht.

Het voorbije seizoen liep de club, waar Marc Grosjean de trainer is, promotie naar het hoogste niveau maar net mis. Visé werd vijfde, terwijl de nummers twee tot en met vier van de eindrangschikking onderling uitmaken wie mag promoveren. Nu de familie Bakrie de club heeft overgenomen ligt de lat hoog.

Update 6 september 13:08 uur - Van Beukering toch niet aan de slag in Belgische Tweede klasse
RCS Visé kan toch geen gebruik maken van de diensten van Jhon van Beukering. De aanvaller zou aan de slag gaan in de Belgische Tweede klasse, omdat de Indonesische competitie al wekenlang stil ligt wegens hervormingen. De problemen zijn echter opgelost en Van Beukering krijgt bovendien een werkvergunning, waardoor hij naar Pelita Jaya gaat. "De problemen zijn voorbij en dus vertrekt Jhon binnenkort alsnog naar Indonesië", zegt zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink in het Algemeen Dagblad. In Indonesië is Willy Scheepers coach van Bali De Vata.

Bezig met laden …