voetbalzone

Update: Van den Brom weet niets van vertrek naar Israël

Robin Bruggeman20 jan 2017, 09:20
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2017, 09:20
Advertentie

AZ moet mogelijk op zoek naar een nieuwe coach. Volgens verschillende berichten in de Israëlische pers is trainer John van den Brom namelijk op weg naar het Maccabi Tel Aviv van technisch directeur Jordi Cruijff. De Nederlandse bestuurder stuurde onlangs Shota Arveladze de laan uit en ging daarna op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

/

De samenwerking met Peter Bosz beviel in een eerder stadium blijkbaar zo goed dat Cruijff nu weer op zoek is gegaan naar een landgenoot als trainer. Volgens BBC-journalist Raphael Gellar zijn de onderhandelingen al in een dusdanig vergevorderd stadium dat de deal binnen 48 uur rond kan zijn. Dit stelt AZ voor een flink dilemma, aangezien het voor 1 maart moest beslissen of het het aflopende contract van Van den Brom te verlengen. De Alkmaarders lijken echter te twijfelen of zij langer door willen met de trainer en die beslissing wordt nu wellicht voor hen genomen.

Cruijff denkt in ieder geval een goede kans te maken om de trainer te strikken: “Ik zie hem wel vertrekken uit Nederland, aangezien hij prijzen wil winnen. John weet precies wat ons doel is en ik zie hem zeker naar een andere competitie vertrekken”, wordt hij geciteerd door ONE.

Update 20 januari 10.20 uur - Van den Brom weet niets van vertrek naar Israël
John van den Brom vertrekt niet op korte termijn naar Maccabi Tel Aviv. In de Israëlische media werd gemeld dat de oefenmeester van AZ binnen 48 uur gepresenteerd zou worden als trainer van de Israëlische club, maar Van den Brom laat tegenover RTV Noord-Holland weten dat die geruchten onwaar zijn.

Bezig met laden …