voetbalzone

Update: Van der Gaag tekent binnenkort nieuwe verbintenis

Bart Kruyt11 mei 2010, 18:10
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2010, 18:10
Advertentie

Mitchell van der Gaag kan toch bij Marítimo blijven. De Nederlander kreeg enkele weken geleden te horen dat hij aan het einde van het seizoen moest vertrekken, maar prompt haalde Maritimo op de laatste speeldag nog Europees voetbal. Voorzitter Carlos Pereira ontkent nu in A Bola dat hij heeft gezegd dat Van der Gaag moest vertrekken.

Maritimo wist in de laatste weken nog van de negende naar de vijfde plek te stijgen en gaat daardoor volgend seizoen de Europa League in. Pereira lijkt nu spijt te hebben van zijn beslissing om Van der Gaag aan het einde van het seizoen te laten gaan. De preses gaat spoedig met de Nederlander om tafel om te praten over de toekomst.

Van der Gaag kwam tijdens zijn spelerscarrière vijf jaar uit voor Marítimo en was al trainer van het belofteteam. Eind september werd hij de opvolger van de opgestapte Carlos Carvalhal. Toentertijd stonden de eilandbewoners twaalfde; dankzij de zege van afgelopen weekend op concurrent Vitória Guimarães eindigde Maritimo als vijfde.

Update 18:10 uur - Van der Gaag tekent binnenkort nieuwe verbintenis
Mitchell van der Gaag blijft zo goed als zeker nog een seizoen hoofdtrainer van Marítimo. De Nederlandse oefenmeester sprak volgens diverse Portugese media dinsdagmorgen met voorzitter Carlos Pereira over een nieuwe verbintenis. Alleen enkele kleine details scheiden beide partijen nog van een langere samenwerking. Het ligt in de lijn der verwachting dat Van der Gaag in de komende 48 uur bijtekent.

Bezig met laden …