voetbalzone

Update: 'Van der Vaart tekent voor twee jaar en wacht vrijdag presentatie'

Daniel Cabot Kerkdijk09 jun 2015, 22:35
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2015, 22:35
Advertentie

Het wachten is nog op een officiële mededeling, maar Real Betis erkent dat de gesprekken met het kamp-Rafael van der Vaart over een meerjarig contract uitstekend verlopen. De 32-jarige middenvelder, die een aflopend contract met Hamburger SV heeft, kan bij de promovendus uit Andalusië een overeenkomst voor drie seizoenen ondertekenen.

voetbalzone

Zaakwaarnemer annex advocaat Robert Geerlings onderhandelde maandag in Zuid-Spanje over de contractvoorwaarden voor Van der Vaart, die weer graag in het land van zijn moeder wil gaan spelen. BILD maakte maandag al melding van de naderende overgang. “Duitsers zijn serieuze mensen en zullen goed geïnformeerd zijn”, reageert voorzitter Juan Carlos Ollero. “Het lijkt mij duidelijk dat Van der Vaart in het profiel past.”

“Als er een ding wel duidelijk is, is dat we het hebben over een speler met een gerespecteerde loopbaan”, zo stelt Ollero. “En dat is een voornemen dat we voor komend seizoen hebben. Dat nieuwe spelers bij hun vorige clubs een rol van betekenis hebben gespeeld. Dat het voetballers met karakter zijn, competitief. Daar voldoet Van der Vaart allemaal aan. Er wordt onderhandeld, de gesprekken bevinden zich in een vergevorderd stadium, maar het is niet officieel zolang er nog niets getekend is.”

Update 9 juni 22.35 uur - Van der Vaart tekent voor twee jaar en wordt vrijdag gepresenteerd
Rafael van der Vaart is bijna speler van Real Betis. El Partido de las 12, een programma van Cadena COPE, meldt dinsdagavond dat de middenvelder een contract voor twee seizoenen heeft getekend in Sevilla en dat hij vrijdag wordt gepresenteerd.

Bezig met laden …