voetbalzone

Update: Van La Parra vertrekt na drie seizoenen definitief bij Caen

Peter Nusselder26 aug 2011, 17:20
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2011, 17:20
Advertentie

AZ biedt Rajiv van La Parra geen contract aan. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord, die bij de Alkmaarders op proef was, heeft de clubleiding en trainer Gertjan Verbeek niet voldoende van zijn kwaliteiten kunnen overtuigen. Van La Parra staat momenteel onder contract bij het Franse SM Caen.

De twintigjarige vleugelaanvaller trainde sinds maandag 4 juli mee met de selectie van de Alkmaarse club en en kwam in deze periode tijdens vier oefenwedstrijden in actie, maar de stage heeft hem geen aanbieding opgeleverd. Dit heeft AZ woensdag op de officiële website bekendgemaakt.

De beleidsbepalers van de Alkmaarders zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan, want Van La Parra kreeg nog een aantal extra dagen om zich te bewijzen. Na zijn eerste week bij de selectie van Verbeek kreeg de buitenspeler tot woensdag om zijn kwaliteiten te tonen. AZ bleek echter niet overtuigd en ziet er uiteindelijk van af om met de aanvaller in zee te gaan.

Update 26 augustus 17:20 uur - Van la Parra vertrekt na drie seizoenen definitief bij Caen
Rajiv van La Parra staat vanaf vandaag niet meer bij Caen onder contract. De aanvallende middenvelder van twintig jaar heeft zijn doorlopende contract met de Ligue 1-club laten ontbinden. Het contract van de ex-Feyenoorder liep nog een jaar door. Van La Parra kwam niet verder dan zestien duels voor de Franse club en liep eerder deze zomer stage bij AZ. Dat leverde geen contract op.

Bezig met laden …