voetbalzone

Update: Van ’t Schip kan ook onderhandelen met Skoko

Bart Kruyt24 nov 2009, 10:04
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2009, 10:04
Advertentie

John van ‘t Schip heeft zijn eerste spelers bij Melbourne Heart binnen. De nieuwe club uit Australië maakt melding van de komst van Kristian Sarkies en Matt Thompson. De twee Australiërs tekenden voor respectievelijk twee- en drie jaar.

Vooral de komst van Thompson mag gezien worden als een grote aankoop. De 27-jarige international was aanvoerder bij Newcastle Jets en is de speler met de meeste ervaring in de Australische competitie. Bij Melbourne Heart kiest hij voor een nieuwe uitdaging.

Datzelfde geldt voor de 23-jarige Sarkies, die overkomt van Adelaide United. “Ik heb een geweldige tijd gehad in Adelaide, maar Melbourne is mijn geboortestad”, legde hij zijn keuze uit. “Ik kijk nu erg uit naar deze nieuwe kans en hoop dat we iets moois kunnen realiseren.”

Manager Van ’t Schip, die momenteel in Nederland is om te kijken of er spelers naar Down Under willen verkassen, toonde zich gelukkig met zijn aanwinsten. “Beide spelers hebben een uitstekende techniek, zijn echte profs en zochten een nieuwe uitdaging”, zei de Nederlander. “Ik heb beide spelers bekeken en ze maken een goede indruk. Ik ben blij dat ze erbij zijn.”

Update 11:04 uur: Van ’t Schip kan ook onderhandelen met Skoko
Australisch international Josip Skoko wil zijn carrière graag afsluiten in zijn geboorteland. De 33-jarige middenvelder komt nu uit voor Hajduk Split, maar geeft op de Kroatische website Index te kennen dat hij wel wat voelt voor een avontuur bij Melbourne Heart, de club van John van ’t Schip. “Er zijn al wat contacten gelegd en ik ben klaar om te onderhandelen”, zegt Skoko. “Ik wilde mijn carrière altijd al beëindigen in Australië.

Bezig met laden …