voetbalzone

Update: Vechtersbaas Bursaspor moet vier wedstrijden toekijken

Bart Kruyt05 apr 2013, 10:10
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2013, 10:10
Advertentie

Harun Tekin moet rekening houden met een lange schorsing. De doelman van Bursaspor ging afgelopen weekend met 2-0 onderuit bij Kasimpasa en werd na het laatste fluitsignaal aangevallen door een hooligan. Harun bedacht zich geen moment en sloeg en schopte op de fan in: ook toen de man al overmeesterd was door veiligheidsmensen van Kasimpasa.

Harun zag de supporter het veld opkomen en verwelkomde de hooligan met een klap in zijn gezicht. Vervolgens deelde de doelman nog wat rake klappen uit en toen de supporter werd opgepakt, keerde Harun terug voor nog een knal. De keeper werd door ploeggenoten tegengehouden en moest door stewards naar de kleedkamer gebracht worden.

Het incident deed denken aan een moment uit de bekerwedstrijd tussen Ajax en AZ, toen Esteban werd aangevallen door een op het veld gerende fan. De keeper deelde toen twee schoppen uit en kreeg een rode kaart van scheidsrechter Bas Nijhuis, waarna AZ besloot om van het veld te stappen.

Update 5 april 10.10 uur - Vechtersbaas Bursaspor moet vier wedstrijden toekijken
Bursaspor moet het voorlopig zien te redden zonder Harun Tekin. De keeper kreeg het vorige week aan de stok met een veldbestormer, die zijn 'aanval' moest bekopen met enkele rake klappen van Harun. De doelman heeft een schorsing van vier wedstrijden gekregen en moet een boete van 3500 euro betalen.


Bezig met laden …