voetbalzone

Update: Vejinovic stelt verhaal bij en zou graag voor Oranje spelen

Matthijs van Laar03 nov 2015, 19:01
Laatst bijgewerkt: 03 nov 2015, 19:01
Advertentie
voetbalzone

Marco Vejinovic behoort tot de voorselectie van Oranje voor de oefenduels met Wales en Duitsland, maar het is nog twijfelachtig of de Feyenoord-middenvelder ooit het shirt van het Nederlands elftal zal dragen. Niet alleen is hij in afwachting van de definitieve groep spelers, ook lijkt hij er zelf nog niet helemaal uit.

Vanwege zijn afkomst kan Vejinovic in theorie ook uitkomen voor Bosnië dan wel Servië. “Ik heb de keuze nog niet gemaakt”, zegt hij in een reactie op FOX Sports. “Ik ben blij dat ik opgeroepen ben en wacht nu op de uiteindelijke selectie.”

Voor bondscoach Danny Blind zijn definitieve groep bekendmaakt, wil Vejinovic weinig kwijt over zijn keuze. “De kans zit erin dat ik voor Oranje ga spelen. Maar misschien word ik niet opgeroepen, dus daar ga ik nu niks over zeggen. Ik ben blij dat ik in de voorselectie zit. Zo’n kans krijg je niet snel”, besluit hij.

Update 2 november 20.01 uur - Vejinovic stelt verhaal bij en zou graag voor Oranje spelen
Marko Vejinovic heeft eigenhandig een correctie aangebracht op een artikel dat eerder op de dag verscheen van FOX Sports. In dat stuk gaf de middenvelder van Feyenoord aan de keuze voor Oranje nog niet te hebben gemaakt: hij zei dat de kans erin zit dat hij voor Nederland zal spelen, maar er verder nog niets over te willen zeggen. Nu heeft hij via Twitter het verhaal bijgesteld. Onzin. Zou enorm trots zijn om voor Oranje uit te mogen komen! #hardblijvenwerken #bureaujournalist, geeft Vejinovic aan.

Bezig met laden …