voetbalzone

Update: Vennegoor stelt Van 't Schip teleur en hoopt op PSV

Daniel Cabot Kerkdijk28 okt 2011, 14:26
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2011, 14:26
Advertentie

Jan Vennegoor of Hesselink gaat mogelijk in Australië aan de slag. Media in Oceanië claimen dat Melbourne Heart, de club van trainer John van 't Schip, op zoek is naar een aanvaller die tien duels in actie kan komen. Vennegoor of Hesselink, die door lokale media is omgedoopt tot 'a commentator's nightmare', houdt bij PSV zijn conditie op peil, maar een contract zit er voorlopig niet in.

/

Ofschoon clubs uit de A-League gedurende het seizoen beperkt worden in het halen van een nieuwe speler, is het halen van a quality player voor tien duels wel toegestaan. De aanwinst moet in de maanden november en december de plek van de momenteel geblesseerde Eli Babalj innemen. Met één punt uit drie duels is Melbourne Heart het nieuwe seizoen in Australië niet goed begonnen.

John Didulica, technisch directeur van Melbourne Heart en broer van oud-doelman Joey, claimt dat Mounir El Hamdaoui ook een optie was. De aanvaller heeft geen toekomst meer bij Ajax. "De kans was sowieso klein dat hij zou komen, maar het was de moeite waard om het te vragen. Maar hij mag sowieso niet tot januari vertrekken." De toekomst van El Hamdaoui lijkt in Spanje of Engeland te liggen.

Over de komst van Vennegoor of Hesselink is Didulica wel positief. "Hij scoorde voor Celtic en PSV en hij wil in januari een nieuwe club vinden. Tot die tijd kan hij hier wedstrijden spelen in een goede competitie, dat is wat hij nodig heeft en wat wij hem kunnen bieden. Daarnaast kan hij ons helpen." Didulica verwacht binnen 48 uur uitsluitsel van het kamp Vennegoor of Hesselink.

Update 28 oktober 14:26 uur - Vennegoor stelt Van 't Schip teleur en hoopt op PSV
Jan Vennegoor of Hesselink gaat niet aan de slag in de Australische A-League. John van 't Schip wilde de clubloze aanvaller graag naar Melbourne Heart halen, maar volgens het Algemeen Dagblad heeft Vennegoor geen trek in een avontuur Down Under. De 32-jarige spits hoopt nog op een contract bij PSV, maar vooralsnog is daar geen geld voor.

Bezig met laden …