voetbalzone

Update: Verbaasde Van Geel krijgt toch teken van leven uit Cabral-kamp

Peter Nusselder30 mrt 2012, 07:55
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2012, 07:55
Advertentie

Feyenoord wil langer door met aanvaller Jerson Cabral en hoopt dat het contract met de zelf opgeleide vleugelspeler verlengd kan worden. De huidige verbintenis van de 21-jarige Cabral loopt tot medio 2013, maar vooralsnog lijkt er weinig schot te zitten in de onderhandelingen met de speler.

/

Volgens Voetbal International hebben Cabral en Feyenoord een eerste gesprek over een gezamenlijke toekomst achter de rug, maar heeft de club daarna niets meer vernomen. Het lijkt erop dat de buitenspeler, die in het elftal van trainer Ronald Koeman niet altijd kan rekenen op een basisplaats, een nieuwe uitdaging bij een andere club niet bij voorbaat uit wil sluiten.

Na de eerste bijeenkomst heeft technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdammers niets meer vernomen van Cabrals zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. Van Geel houdt zich voorlopig evenwel op de vlakte over de situatie. “Ik moet even bekijken hoe ik hiermee omga, dat is alles wat ik erover wil zeggen”, aldus de beleidsbepaler. Feyenoord probeert eveneens om Kelvin Leerdam, Kevin Mulder en Ronald Graafland langer aan zich te binden.

Update 30 maart 07:55 uur - Verbaasde Van Geel krijgt toch teken van leven uit Cabral-kamp
De toekomst van Jerson Cabral is weer onderwerp van gesprek in De Kuip. Volgens het Algemeen Dagblad gaat Martin van Geel weer om de tafel met het management van de aanvaller om te praten over contractverlenging. De technisch directeur sprak afgelopen week nog zijn verbazing uit dat het Cabral-kamp na het vorige gesprek niets meer van zich liet horen. Dat leidde tot een nieuwe afspraak.

Bezig met laden …