voetbalzone

Update: Verbeek komt tot overeenstemming: ‘Ik heb de hand gegeven’

Bart Kruyt18 feb 2016, 12:40
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2016, 12:40
Advertentie

Gertjan Verbeek staat er goed op bij zijn club VfL Bochum. De ploeg staat momenteel op de zesde plek in de Tweede Bundesliga en de clubleiding is daar niet ontevreden over, dus kan Verbeek binnenkort een contractverlenging tegemoet zien.

/

Dat vertelt voorzitter van de raad van toezicht Hans-Peter Villis in ieder geval in gesprek met het Duitse Reviersport: “We willen op dezelfde weg verder gaan met Verbeek, zonder twijfel. We hebben allebei dezelfde wens: hij wil op het hoogste niveau uitkomen en wij ook. We willen voor het einde van de maand een beslissing nemen.”

Villis is zich ervan bewust dat Verbeek nog wel eens negatief in het nieuws komt. Hij snapt ook wel waar die kritiek vandaan komt, maar is het er niet altijd mee eens: “Verbeek heeft één keer de grens overschreden, toen hij in een persconferentie een krachtterm gebruikte. Hij heeft daar zijn excuses voor aangeboden. Ik hoor van andere ook veel lof over hem, zij vinden hem een man met charisma. Hij is zonder twijfel een sterke persoonlijkheid, die altijd zijn eigen weg gaat.”

Update 17 februari 16.45 uur - Verbeek: ‘Een akkoord? Nee, daar weet ik niets van’
Gertjan Verbeek is volgens Duitse media akkoord over een nieuwe verbintenis met VfL Bochum, maar dat is volgens de oefenmeester niet waar. In gesprek met Voetbal International bevestigt Verbeek wel dat er onderhandelingen gevoerd zijn. “We hebben de intentie om er samen uit te komen, maar er moeten nog wel wat dingen geregeld worden. Een akkoord? Nee, daar weet ik niets van”, zegt hij. Verbeek zou bij VfL Bochum bij kunnen tekenen tot medio 2018.

Update 18 februari 13.40 uur - Verbeek komt tot overeenstemming: ‘Ik heb de hand gegeven’
Gertjan Verbeek blijft de komende twee seizoenen actief bij VfL Bochum. “We hebben de laatste plooitjes gladgestreken. Hoewel het nog niet allemaal op papier staat, is het wel zo dat ik de hand gegeven heb”, laat de oefenmeester weten aan journalist Frits Barend. Via de officiële kanalen bevestigt VfL Bochum dat er overeenstemming is bereikt over een nieuwe verbintenis.

Bezig met laden …