voetbalzone

Update: Vermeend doelwit van NEC tekent voor één jaar bij FC Metz

Gijs Freriks01 aug 2016, 20:10
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2016, 20:10
Advertentie

NEC is opnieuw in de markt voor Eiji Kawashima. De club uit Nijmegen voerde in december al gesprekken met de 33-jarige doelman, maar hij koos toen voor Dundee United. De Japanner is nu weer transfervrij en heeft volgens diverse lokale media een aanbieding ontvangen van de club van trainer Peter Hyballa.

/

De 72-voudig international is bij NEC in beeld om de naar Feyenoord vertrokken Brad Jones op te volgen, maar heeft meerdere opties. Ook Panathinaikos en Red Star FC hebben namelijk belangstelling voor Kawashima, die negentien wedstrijden in actie kwam voor Dundee.

Kawashima kwam eerder nog uit voor Kawasaki Frontale, Standard Luik, Lierse SK en Nagoya Grampus. Bij NEC zou hij de concurrentie moeten aangaan met de 29-jarige Marco van Duin en met de 23-jarige Joshua Smits.

Update 1 augustus 20.10 uur - Vermeend doelwit van NEC tekent voor één jaar bij FC Metz
Als NEC Eiji Kawashima nog op het verlanglijstje had staan, dan kan de naam van de doelman doorgestreept worden. De 33-jarige Japanner heeft zich maandagavond namelijk voor één seizoen verbonden aan FC Metz. Daar gaat hij de concurrentie aan met Thomas Didillon en David Oberhauser.

Bezig met laden …