voetbalzone

Update: VfB Stuttgart ontdoet zich met onmiddellijke ingang van Gross

Robert Smid13 okt 2010, 10:55
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2010, 10:55
Advertentie

Christian Gross kan op zoek naar een nieuwe baan. De hoofdtrainer van VfB Stuttgart zou volgens het Duitse Kicker te horen hebben gekregen dat hij zijn spullen mag pakken en kan vertrekken bij de Duitse formatie. Het sporttijdschrift weet dat de assistent van Gross, Jens Keller, voorlopig de honneurs waar zal nemen bij de Bundesligist.

/

De oefenmeester kwam in december 2009 naar VfB Stuttgart als opvolger van Markus Babbel en deed het afgelopen seizoen nog niet eens zo heel erg slecht, maar dit seizoen gaat het helemaal mis bij de club. Na zeven competitiewedstrijden is de Bundesligist terug te vinden op de achttiende en laatste plek in de Bundesliga met slechts drie punten uit zeven wedstrijden.

Gross wordt net op het moment ontslagen dat er een cruciale wedstrijd gepland staat. Het tevens teleurstellende Schalke 04, dat één plaatsje hoger staat dan VfB Stuttgart, zal het dit weekend opnemen tegen de rode lantaarndrager. Het vertrek is nog niet officieel bevestigd; VfB Stuttgart heeft nog geen verklaring afgelegd over een mogelijk ontslag van de hoofdtrainer.

Update 10:55 uur - VfB Stuttgart ontdoet zich met onmiddellijke ingang van Gross
VfB Stuttgart gaat niet langer verder met hoofdtrainer Christian Gross. De 56-jarige Zwitser is woensdagochtend ontslagen. Dat maakte de Duitse club woensdagmorgen bekend.

Assistent-trainer Jens Keller neemt voorlopig de leiding over en zit zaterdag in de wedstrijd tegen Schalke 04 op de trainersbank. VfB Stuttgart is slecht begonnen aan de Duitse competitie en staat na zeven speelronden op de laatste plaats met drie punten.

Bezig met laden …