voetbalzone

Update: Voormalig QPR-coach Warnock vindt nieuwe baan

Erik van Dam18 feb 2012, 11:15
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2012, 11:15
Advertentie

Neil Warnock kan zich niet vinden in de beslissing van Queens Park Rangers om hem op straat te zetten. De Londense club ontsloeg haar trainer zondagavond na bijna twee jaar trouwe dienst. QPR, dit seizoen nieuw in de Premier League, stond op dat moment zeventiende en had al acht wedstrijden op rij niet gewonnen. Warnock hoopte de ploeg nog langer te mogen coachen.

/

“Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd en voor waar we staan”, zegt de nu werkloze trainer. “We maken deel uit van de Premier League, een fabuleuze competitie. Ik denk dat ik tien jaar werk in 22 maanden tijd heb gedaan. Er zijn zoveel zaken waarmee ik hier te kampen heb gehad. Ik ben teleurgesteld dat ik nu weg moest, ik zag wat we hadden kunnen doen met twee à drie nieuwe spelers erbij”, aldus Warnock aan Sky Sports.

De 63-jarige coach, die eerder voor de groep stond bij clubs als Notts County, Oldham Athletic en Crystal Palace, bedankt via de pers zijn oude club en haar fans voor het vertrouwen dat de afgelopen twee jaar in hem werd gesteld. “Ik zou een boek moeten gaan schrijven, ik denk dat het goed gelezen zou worden”, aldus Warnock. “Mensen denken dat het altijd werkt om een nieuwe trainer te halen, maar we moeten het maar zien.”

Update 18 februari 12:15 uur - Voormalig QPR-coach Warnock vindt nieuwe baan
Neil Warnock is weer onder de pannen. De oefenmeester, die in januari van dit jaar werd ontslagen door Queens Park Rangers, heeft een contract getekend bij Leeds United. De huidige nummer elf van de Championship laat op haar officiële website weten dat Warnock heeft getekend voor anderhalf jaar. In de uitwedstrijd bij Portsmouth, volgende week, zal de coach voor het eerst op de bank zitten bij Leeds.

Bezig met laden …