voetbalzone

Update: Voormalig speler van Heerenveen gaat verder in Italië

Daniel Cabot Kerkdijk05 jan 2012, 23:25
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2012, 23:25
Advertentie

Daniel Jensen gaat wellicht in Italië aan de slag. De middenvelder zit al maanden zonder club en dacht openlijk na over het beëindigen van zijn loopbaan. De voormalig Deens international zal vanaf dinsdag meetrainen bij Novara. De promovendus bezet momenteel een achttiende plaats in de Serie A.

/

Jensen speelde tussen 1998 en 2003 voor sc Heerenveen en stond daarna een seizoen bij Real Murcia op de loonlijst. Daarna was de 32-jarige middenvelder liefst zeven seizoenen voor Werder Bremen actief. Jensen hoopt vanaf dinsdag Novara-coach Attilio Tesser en zijn technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Jensen gaf afgelopen week aan dat hij het liefst in zijn vaderland aan de slag wilde. "Mijn familie reist door Europa en heeft geen vaste verblijfplaats. Mijn kinderen volgen het Deense onderwijs via internet, maar dat is voor de lange termijn niet wenselijk." Jensen trainde na afgelopen zomer enkele keren mee bij FC Kopenhagen, maar dat leidde niet tot een contractuele samenwerking.

Update 6 januari 00:25 uur - Voormalig speler van Heerenveen gaat verder in Italië
Daniel Jensen zet zijn loopbaan voort bij Novara. De voormalig middenvelder van sc Heerenveen was transfervrij en dook vorige week plotseling op bij de Italiaanse promovendus, waar hij nu een contract voor anderhalf jaar heeft getekend. Novara heeft nog twee ploegen onder zich staan in de Serie A, te weten Cesena en Lecce.

Bezig met laden …