voetbalzone

Update: Voormalig spits Roda JC en Vitesse volgt Sollied op bij AA Gent

Bart Kruyt01 nov 2012, 09:50
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2012, 09:50
Advertentie

Het gaat opeens snel met de trainerswisselingen in België. Deze week werden Ron Jans (Standard Luik) en Trond Sollied (AA Gent) al ontslagen en Bob Peeters is de derde coach in de Jupiler Pro League die is gesneuveld. De oefenmeester is zaterdag ontslagen bij Cercle Brugge.

Cercle verloor vrijdagavond met 2-1 van Standard Luik, dat in de eerste wedstrijd zonder Jans dus direct drie punten pakte. Na twaalf wedstrijden staat Cercle pas op vier punten en dat is volgens de clubleiding veel te weinig. Peeters werd verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten en kreeg zaterdag te horen dat hij zijn spullen kan pakken.

Het is vooralsnog niet bekend wie de taken van Peeters zal overnemen bij de hekkensluiter van de competitie: tot het moment dat er een opvolger is gevonden, zal Lorenzo Staelens de honneurs waarnemen. Peeters, die in zijn loopbaan als speler nog voor Vitesse en Roda JC Kerkrade uitkwam, was sinds mei 2010 hoofdtrainer bij Cercle. Hij volgde destijds Glen De Boeck op.

Update 1 november 10.50 uur - Voormalig spits Roda JC en Vitesse volgt Sollied op bij AA Gent
Nadat Ron Jans (Standard Luik) en Trond Sollied (AA Gent) onlangs de laan uit werden gestuurd was Cercle Brugge-trainer Bob Peeters zaterdag de derde coach binnen korte tijd die sneuvelde in de Jupiler Pro League. De voormalig spits van onder meer Roda JC Kerkrade en Vitesse heeft echter niet lang zonder club gezeten; de Belg volgt Sollied op als oefenmeester van AA Gent, meldt zijn nieuwe werkgever.

Bezig met laden …